Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem nyár óta van és a múlt heti 5500 -as árszintnél kb . 8-szor járt 5100 körüli mélyponttól , egyszer sem adtam el, mert majd 6000 lesz.Közben kiszámoltam , kb. 8000-ig kellene mennie, hogy ott legyek , mintha nem hallgatok senkire csak magamra.A napizástól nem lehet jobban keresni , csak ha épp jó papírba tetted a lóvét és elkapsz egy pár limit közeli napot , hetet, vagy ha válság utáni kilábalás van és csak az emelkedő trend dominál a kereskedésben.Most ezeknek egyiknek sincs egyik esete sem ebben a papírban.Vagyis napizni kellett volna vagy kell benne.
Ne haragudj ez szerintem nem mondható- pont most AZ elemzök kedvence...-)De komolyra ferdítve a szót: amivé lett a BÉT, arra szalonképes jelzöt nem tudok írni...Szerinted AZ értékalapon nehezen követhetö ML papírok jók, vagy a MTelekom, jó...Könnyebb lenne felsorolni azokat a papírokat amik tényleg jók.( OTP)Bár most nincs Richter RV em sztem elöbb utobb jobb lesz és még keresetebb.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.