Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"2018.12.31 ig arra számítok, hogy az macd felmászik 0-ba az árfolyam meg a 6200-as letörésig" Biztos 2018-ra és 6200-as árfolyamra gondoltál? Az másfél hónap.
Fölhívtam tisztázódott a Konzumos áramat a számlaegyenlegnél nem frissítette a rendszer ezért többet mutatott, nagyon készséges volt az fiatalúr akivel beszéltem le a kalappal!Erste.
Szia! Igen is tessék bemenni reklamálni!!! Nyomtasd ki az elmentett egyenleget és dugd az orruk alá.Én is épp ma kerültem kemény vitába a brokival és a KBC el. Néked melyik brokiházzal van gondod?
Nem hiszem , hogy utólag amikor rávezetik 1-2 nap múlva a számlakivonatra az addigi aktuális számlaállást, hogy ez az összeg még jelentkezni fog.Ha esti záráskor nem mutatkozik, akkor már nem is fog szerintem.
Egyébként is megöl az ideg , mert a tegnapi nap folyamán 31 ezer
forintos napizással és egyéb papírom +12 000 forintos emelkedését
szembeállítva egyéb papírjaim 39 000 forintos csökkenésével szembe , 21
000 forinttal kevesebbet mutatott a számlám mint lennie kellett
volna.Nem tudom mit tegyek?Lefényképeztem a 12.-ei számlaállásom is és a
tegnapi estit is.Mindig le szoktam képernyőfotóval este 19 óra körül,
amikor már lezárja a számla a napot.Ki tudja hány ilyen eset történhet
ha nem figyelek!?Szertintetek?Mi a teendő?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.