Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
És még rajtuk kívül sokan mások is. Mondjuk, ha ránéznek a számlamozgásodra, akkor ott mindennek látszania kell, hisz egyből tolják az adatod az mnb-nek forró dróton.
Azért az utánajárás még sokat segíthet a korrekcióban. Csodák még lehetnek, bár ha autómatikusan történik a pénzmozgás, akkor érdekes a sztori. Rendszerhiba? Mert ember nem hiszem, hogy ezt kézzzel kalapálja napi szinten :) De az biztos, hogy menni kell a pénzed után. És neked, mert neked fontos. Ha nem teszed, legfeljebb később korrigálják, ha kidobja a rendszer. Az ima akkor is mehet :)
Viszont most tisztázódott előttem az a tény , hogy nem tudsz úgy kereskedni , hogy valakik ne legyenek tisztában a szándékaiddal és a tetteiddel amiket művelsz az értékpapír számládon.Mindent tudott azonnal.Mennyivel kezdtem , mennyinél vagyok, tegnapi záróm , azelőttit, mindent.Vagyis ha sikeres befektető vagy , nem olyan mint én , hanem sikeres, nincs titok előttük, mindent látnak a brokik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.