Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én nem tudom, de ez esik legkevesebbet. remélem ez a török "jókedv" megszűnik hamar. egyenlőre így áll az én rajzom: https://invst.ly/89ecg lassan igazítok a vonalakon. eddig azért nem tettem, mert szeretem látni, hogy egy pár héttel ezelőtt hogyan láttam.
Egyszerűbb így nézni, az ember szeret egyszerűsíteni. . A pánik lehet a kockázat félelem, mert már sokat vesztett valaki, ezért a jó tradeket korán zárja, hogy zsákban legyen a profit. Lehet kiült egy nagyobb zakót és azért zárja, mert retteg, hogy visszamegy. Miután egyszer kiszállt és elmegy, újra türelmes lesz és a stop visszi, ez a psziché, így működünk, így működik a tőzsde (TA, Elliott szerint). . Sokan figyelik a híreket és azok alapján cselekszenek, erős érzelemorientáció van a hátterében. Legalábbis én így gondolom.
Nem tudom miért hiszik sokan h egy hét alatt majd elérjük a 6000 -t és ha nem megy akkor egyből pánikolnak. Idő kell neki. Menni fog ez szépen fel, ha nem ma akkor jövő7 -en.
Törölt felhasználó2018. 08. 10. 09:34
Jó reggelt! A felfelé kör lassú volt, alacsony forgalommal. ez vagy korrekcióra, vagy sokszor egy B hullámra emlékeztető karakterjegy. Amennyiben az első eset áll fent, akkor az egy ideig bear verziót hozza (azaz esni fog - kisebb eséllyel), amennyiben B hullám, akkor 5050 körül (most nagyobb tf-t nézek, +-40-50 ft is benne lehet a zónában) lehet a 4/C vége, ahonnan emelkedés jöhet 5400 fölé. Ha erős a papír, akkor egy bullish slinget csinálhat a zóna előtt (azaz nem megy le odáig) és eldurranhat északnak, erre érdemes odafigyelni, mert jó RR-t hozhat, aki kis tf-n rövidtávon kereskedik. 4950 alatt a hosszútávú longok zárásán gondolkodnék.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.