Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én nem látok ellenállást 5400/5500-on, viszont annál többet 5200-5300 között. Be is raktam egy eladásit a TL05-re 1499-re, az kb 5300. Remélem elmegy ma, mert holnap megyek nyaralni. :) Visszavenném majd 5000 körül, mert szerintem már megvolt az alja. Van egy rés 6080-on, szerintem azt betölti még idén.
Napon belül az emelkedés kb feléig jött vissza . 5200-5300 között oldalazhat jobb esetben de óvatos vagyok . Meglátjuk zárásra milyen gyertya lesz , doji amelyik semleges vagy valamilyen határozottabb eső gyertya ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.