Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes, hogy az ilyen embereket mint Te, nem az a több tucat pozitív hangvételű hsz. motivál, akik hálásak a fáradozásaidért, hanem az az egy-egy megnyilvánulás, ami nem ismeri el csak itt az elmúlt napok melóit.. Sok ilyen visszavonulást tapasztaltam ilyne analógia mentén. Nyilván Te tudod, de részemről sajnálnám, komoly tudás birtokában vagy és nagy öröm, hogy mindezt me g is osztod! Kitartás
Azért vissza ne vonuljal... De van amikor nem megy..akkor el kell ismerni... Elliott nem ismerte a magyar tőzsdét ...az un ortodox tőzsdét ahol a negatív GDP is növekedést jelent csak fordított előjellel...
Megjöttem a sportfogadó irodából meg tekertünk a gyerekkel. Gondoltam újra megnézem, hogy a "most kell gyűjteni emberkék" benne voltak-e a Ricsiben? Benne b+, nem is egy:-))))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.