Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezek szerintem néznek mint hal a szatyorban! Saját gyógyszereiket szedik:) De komolyra fordítva a szót komoly befektető mit von le a cég komunikációjából??
Figyelj,nem csak minket adnak,hanem az egész fejlődő piacot,erre rátett az elmúlt hónapok USD ereje is. ( Más kérdés,hogy a Richternek ez jó ) Mivel Rihárdunk blúcsip és a hírek sem épp oly frankók az elmúlt időszakban,valószínűleg régiós átsúlyozás zajlik.
Nem szoktam magyar részvényekkel foglalkozni, de kezd érdekes lenni nekem is a Ricsi. Ahogy néztem, 4000 Ft +- 100 nálam a célár. (Bár az is igaz, hogy bármikor fordulhat, mert kezd a pánik jele látszani benne.) Sokan a 4800-as szinten televették magukat, ilyenkor általában a 15-20 %-os további esés reális lehet.
akkor most lényegében mi a f áraznak? de komolyan, nem az árfolyam miatt vagyok ideges, szimplán ilyen a napom:) az idő.. De tényleg mit árazhatnak vajon..
lehet, passz... de amit írok nem új keletű amúgy: a Jefferies szerint a készítmény (esmya) amerikai engedélyezése sem valószínű. (annyi lehet, h valahol lassan esett le ez az infó avagy idáig modellezték, aztán döntöttek és öntöttek/nek, és mivel BK az ifjú nagytulaj, sztem ők azok, de ez full tipp...)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.