Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azért jó ha az ember csak azoknak a meglátása It veszi figyelembe akik találnak is el előre pozikat..A többi csak bullshit..ugorni kell azokat...maskeppen rossz irányba viszik az embert..
Eddig sokszor délben nyomta lefelé, szóval szerintem inkább pozitív jel, hogy emelkedik. Az előző hozzászólásban lévő gondolatom akár ezek szerint igaz is lehet, hogy a parasztshortja falba ütközött, és amit írsz azok a jelek is ezt mutatják, illetve, hogy nagy forgalommal fogták meg ezen a szinten. Vagy nekiáll még egyszer a falnak, vagy fordítás jön.
Valószínű nem lépnek át semmilyen küszöböt, sőt én arra is gondolnék, hogy parasztshort, tehát, adja, de veszi is vissza. Beáldoz pár tízezer (százezer) db részvényt, de azt vissza is igyekszik gyűjteni alacsonyabb áron, ahonnan majd jöhet a felpatt.
Nekem úgy tűnik, hogy közel van az alja. - Órás charton már divergencia fedezhető fel - 4 óráson túladott - napi szintén túladott. . AZ esés intenzitása is csökken. . Intő jel viszont, hogy délben emelkedik.
Jaja, Gyulának van infója úgy néz ki, magabiztosan írja a lemenetet, kvázi broki, vagy közeli infó. Bár azt nem látják a brokik sem, hogy mikor éled nagyobb vevő valahol, és mikor kell iszkolni az esetleges shortokból.
Persze, biztosan tudják, így könnyű meglovagolni shorttal. Persze a bennfentes infósok kussban vannak. Kérdés bele akar-e szólni valaki a folyamatba, vagy a többi nagytulaj szarik rá. Szarik rá, eddig úgy tűnik.
Ez nagyon jól mutatja a ciklusokat. 2006-nyarán az akkori 50-ezer,azaz mai 5000 ft is lefeleződött 3-évig tartó csökkenő ciklusban. Ott a 2002 tavaszi feleződés is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.