Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Robotháború,de tudjuk,nincsenek a piacon,az USAkok megmondták...vagy mégis. Felengedi picit és újra önti,ez most nagyon csúnya,de az álmoskönyv szerint ilyenkor fordul az irány,ha már mindenki temeti.
Komolyan. Ha ezt tudom, akkor az osztalék előtt kivágom az egészet a picsába. Még befektetésnek is rossz lett már! Rövid táv vagy hosszú táv, ugyan már!!!
Igen,régen volt,de a tapasztalat megmaradt. És lám ma nagy forgalom mellett esett is,egyszerűen szabadulnak a Richtertől vagy agyon shortolják. Ezt is vártam, mi mást.
bekezsuzsit-igen ő volt már akkor is,de az én hívásomat egy helyettese fogadta,szabin volt. Aki elég ideges volt,mivel jópár befektető beszólt már. Ugye van a Richternél egy részvényiroda! Csak figyeljük az árfolyamot,ez volt a válasz!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.