Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma vissza vettem 2000 shortot 5490-rol 5360 es 5405 majd vettem meg 3000 5405 es most meg varok 3000 db vetellel itt valahol csak varom mas is vegyen. aztan irany fel
napok óta 5570 körül 20-30 k eladásra volt téve..........látszott hogy valamin mesterkednek......de hogy ez testcsel és eldobatták a papírokat vagy ténylegesen újra szórják az csak utólag derül ki....sajnos...
Ehhez kapcsolódva: tényleg fura az esés, mivel az árfolyamok jelenlegi alakulása a Ricsinek kedveznek. 1. Ft gyengül az EUR-hoz képest. 2. Rubel kezd magához térni. 3. Bár mindenki USD gyengülésre számít (pár hónapja még én is ezt jósoltam) szvsz továbberősödik az EUR-hoz (és így a Ft-hoz is) viszonyítva. Márpedig az USD-ban elszámolt bevétele is jelentős
Biztosan az itt lévő kisbüffencsek a konyhai malac feltörése után fogják felvinni az árfolyamot....esetleg még a párnaciha játszhat...de akkor már résbetöltés is lesz...........
Ja, ez elég érdekes. A gyenge HUF elvileg jó a Ricsinek, mivel nem fedezi a devizakitettségét. Bár én most a helyében lefedezném. Belokkolna +3% árbevételt 1 évre.
A Richter amúgy is feketebárány pár hónapja. Trendel lefelé.... A shortosok mindjárt megtalálják. Amúgy a gyengülő forint miatt az OTP-kéne ütni inkább.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.