Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jaj Gyula hol azt írod hogy a traktor mellett f..god nincs a TA és ezért van brókered hol jössz ilyen fej vállakkal.. Búzakörökből olvasod ki vagy mi a vihar van most az igazsággal?
Rendkívüli tájékoztatás
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2018. május 22-én adott megbízása alapján
2018. június 15-én 50.000 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank Hungary Zrt.
közreműködésével a BÉT-en 5.401 Ft/db átlagáron.
A Társaság saját részvény állománya 2018. június 15-én 188.019 db, csoport szinten
193.519 db.
Richter Gedeon Nyrt.
Mennyire shortos a Bet???? Annyira hogy a napokon keresztul kialakitott nyero shortpakkok ropke 1.5 ora alatt mentek nullara.....Nem elfelejteni.......
2 dolog miatt eshet be..short es hataridos eladas...a nagy indexek szepen kiszortak ami kellett...marad a short....de ez naprol napra veszelyesebb..funda nem tamogatja csak a TA...melyik lesz az erosebb??
"Short short a BÉTen most a trend" Az OTP-nél még talán érthető, na de a másik háromnál nehéz lesz fundásan megmagyarázni... Tkom: 570 Ft-os BVPS-nél 417, MOL 3.300 Ft-os BVPS-nél 2.700 Ft-no comment Richter: Esmya probléma megoldódni látszik, minden deviza a számára kedvező irányban mozdult el-USD és RUB erősödik, HUF gyengül-szintén no comment...
Átvettük az első helyet a csökkenésben... Kifulladt a Richter felpattanása, bár a gyógyszergyártó papírjait
csütörtökön visszahúzták, a részvény pénteken ismét az 5450-es támasz
alá került. Amennyiben alatta zár be, a következő meghatározó támaszt az
5115-ös szint, majd a 4780-as támasz jelenti a későbbiek folyamán.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.