Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem öröm ez a döntési folyamat, mert ilyen szituációban minden egyes perc kemény forintokat szippant ki. Persze várod, hogy ez ideiglenes, azután mire ráeszmélsz már végleges a zuhanás.
Ez már rég nem az Esmyárol szól. Az összes blue esik, miért a Richter maradna ki. Egyébként pont az EMA Esmyával kapcsolatos várható (pozitív) döntése miatt volt az utolsó 5800-as felpattanás. Pletykára venni, hírre adni. Amikor kijött a döntés utána én is eladtam az egészet. (Szerintem az EMA döntése nem volt negatív, inkább pozitívnak minősíteném.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.