Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy tudom, hogy már május-június környékén piacra dobják a gyógyszerüket az USA-ban. Pont ennek a két gyárnak jó ez a hír, illetve ez is kicsit alátámasztja a szemembe, hogy ezt a vizsgálatot megrendelték az Esmya-ra. Kijött az eredmény, biztosat nem tudtak meg, tovább nem merik vizsgálni, de azért picit alátették, hogy májfunkciót folyamatosan nézni kell... Ezt is szerintem csak azért tették bele, hogy a saját s.ggüket védjék.
Az a baj, hogy úgy látszik nem tudják az okát a májkárosodásoknak. Ennyi ideig vizsgálódtak és nem találtak semmit. Bravó. Erre azt mondják, hogy a májbetegek ne használják, meg inkább műtesse magát mindenki. Hát nem tudom én inkább egy gyógyszerkúrát választanék egy műtét helyett, ha ilyen problémám lenne, persze megfelelő szűrésekkel.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.