Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez az egész mol ricsi ki* karcsu...de hogy ricsi megint eljátsza amit a multkor, eszem megáll.csak nevetek az egészen már ..de komolyan :DMég egy óvatos céláram sem érte el ez a felkör...
a legfélelmetesebb fog. könyv nél pedig ezt az egész szintet korrekció nélül adhatja vissza...most végig futot az agyamon egy bux szakadás, mol ricsi mind menne a pincébe..az nagy gebasz lenne
hát ez nem játszik a kezünkre az biztos. Nem tudom elhinni hogy képtelen egy kicsit nagyobb visszapatra. És ugy fest nem is fog, hu...ha elesik ez a vacak, akkor a kövi szint 5k alatt van (nálam). Azzal egy havi piros megint összejöhet, onnan viszont 5k alól illene neki egy értelmeset korrekciózni.
alsógatyában vagyok jelenleg :) ricsi shortom nincs , részvényem van pár db 5440 ről , ami lentebbről volt már eladtam olcsóbban vennék drágábban adnék, ez a stratégiám, elég jól működni látszik ez a systéma :o))
a bevétel-profit mozgásának eltérését magyarázhatja, hogy termékeivel uj piacokra ment be, és a piacbevezetési költséget most kell megfinanszirozni,... a másik tanulság volt a random elemzésből, a forgalom megoszlása jol mutatja, milyen jelentős szerepe van a rubel és dollár árfolyam változásának eredményére, és sajnos ezek nem fognak jól alakulni a közeljövőben, ennek enyhitésére valamilyen pénzügyi technikákat kigondolhatnának
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.