Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hetes grafikon ocsmány, a végtelen mélység látszik rajta. Naposon talán-talán majd lehet valami, de ott is a végletekig nyomják össze a rugót... https://www.tradingview.com/x/174hG4fj
ennek kalap kabát...... 5200 támasz elbukni látszik,,,,, köv. 4800... én szélsőséges esetben is max 4600-ra várnám... rossz eredmény, esmya bili esetén sem várnám lejebb....
TA alapon nekem is (szimpi mint trend végének a 4100-4200) de egy a bajom vele, figyelembe veszem a nagy hsz-t és ez alapján nem kéne addig menni, mert azzal validálná. 3700 nem fér nekem bele. A 4100-4200 igen, de akkor havin visszak éne huzni 4700 fölé. Tehát havi kanóccal..hogy ne sérüljön a nagy hsz. Max egy ilyet tudok most elképzelni. De hogy egyhuzamban szintén havi bontásban addig lemenjen.. hát nem tudom. Erősen szkeptikus vagyok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.