Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem biztos hogy kamu. Mily véletlen: Aberdeen-nek van 10%-a, a Richternek a 04.25-i közgyűlés jóváhagyásával saját részvény vásárlásra felhatalmazás a jegyzett tőke 10%-áig...
én csak egy egyszerü tőzsdéző vagyok, biztos informáciom nincs, lehet, hogy neked van igazad, bár nem örülnék neki. a te informáciodnak mi a forrása? csak ugy utalj rá, csak azért kérdezem mert az informácio megbizhatóságát ugye a forrása szinte meghatározza, nem kiváncsiságból. vagy csak rossz kedved van.
ha az esmyával kapcsolatos döntés kedvező lesz, akkor nagyon jó évnek néz elébe, hiszen azonnal visszairható a 42 milliárd, meg az esetleg kártéritésre képzett tartalék.. jo a rubel most nem tul kedvező, meg a dollár is elég gyenge, de tulélhető
Az Európai Gyógyszerügynökség vizsgálata május végén zárul le. Én arra számítok, hogy pozitív lesz az eredmény. https://www.portfolio.hu/vallalatok/egeszseggazdasag/42-milliard-forint-leiras-a-richternel-az-esmya-miatt.277919.html
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.