Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát én technikailag, 5-5.4k közé várnám. Fej-váll 6.2-6.4k nyakvonal letört. Az 5k a korábbi ATH, így annak visszatesztje lehetne. Én abban a sávban keresek beszállót,ha leedik,és én is úgy állok kedvileg tőke ügyileg,na meg az egyéb körülmények is kedvezőek lesznek.
95 százalékot buktam - tanulhatsz belőle... http://www.tozsdeforum.hu/blogok/opcioguru/95-szazalekot-buktam-tanulhatsz-belole...-90818.html ... továbbra sem fogok olyan terméket venni, ahol vmilyen "határ" van beépítve árban vagy időben, mert pont ennek áttörésére megy a játék és "csak" egyszer kell bekövetkeznie, de akkor visz mindent... ezen esetleírás extrémitása engem a SNB akciójára emlékeztet, amikor elengedte az árfolyamküszöböt...
Lehet, hogy csak olcsónak tűnik. BUX index topikban a Dax további esésére számítanak. Ha ezt megfejeli Amerika további zuhanása is, akkor a hangulat a jónak az ellenkezője lesz. Ez csak egy gondolat. Én is kp.-val állok készenlétben, hogy jó áron vegyek esetleg olajat vagy gyógyszert.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.