Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
gyógyszer leállás, bevétel kiesés, termékfejlesztés korrekció, pereskedés, kártérítés... kapásból ezek jutnak eszébe az embernek egy ilyen cirkusz kezdeteként...
meglátjuk. Annyira nem rossz a cég és minden zuhé után volt egy visszapattanás. Nem bírom megállni a saját magamnak felállított szabályt, hogy ne kereskedjek mostanában. Még a nagyok is hibáznak, hát akkor egy ilyen kezdő kisbüfi mint én?
Hír nélkül én is megvettem volna tegnap este, írtam is kexnek az elli topikban, de így meghagyom neked a nyerőt!:-) BLK beradadt durván, abban lehet reménykedni, hogy ők megpróbálják visszarángatni majd.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.