Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez így ebben a formában nem igaz. Semmi bajom nincs a Richterrel, sőt sztem ki fog derülni, hogy Esmyaval sincs gond, de láttam már több gyógyszert elvérezni a májkárosodás miatt, mondjuk a legtöbbször a fázis 2 vizsgálatok alatt ami azért évekkel megelőzi a forgalomba kerülést.
""A Richter a PRAC rendelkezésére bocsátotta mindegyik Esmya kezelésben részesült,
májkárosodást szenvedett páciens esetének átfogó elemzését. Ezek alapján egyértelmű
kapcsolat véleményünk szerint nem állapítható meg, olyan tényezők közrejátszása miatt, mint
egyéb gyógyszerek egyidejű használata, vírusfertőzés, valamint a máj egyéb okokból történt
károsodása." Ezt hogyan kell értelmezni? Most akkor fogalmuk sincs mitől lett májkárosodás, vagy az egyéb tényezőket okolják?
Ez a rv. csak a negatív híreket reagálja túl, az ettől ütősebb pozitívumokra meg alig van emelkedés. De en is mindig megveszem. :( Nem hittem volna még nemrég, h a túlértékelt, kva drága OTP-vel jobban jartam volna. (Megint.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.