Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát sok hasonló ebbe a vegyületcsoportba tartozó anyagot ismerek, amik közül májkárosodást okozóval még nem találkoztam. Maga a készítmény önmagában tuti nem májkárosító. Viszont fogadok bárkivel, hogy ma csak magyarországon van 5 nél több olyan ember aki májátültetésre vár és életében sokszor szedett valamilyen gyógyszert és nem függesztették fel a gyógyszer használatát emiatt. Megcsúszott egy kicsit a válasz, mert konkrétan beírtam hosszabb szövegben egy gyógyszernek a nevét, azt rájöttem azt nem illene, bocs.
Az Egis- nél korábban volt hasonló "élményem". Ott korábbi vizsgálati szakaszban kellett eldobni egy molekulát. Nem volt egy kellemes érzés. Itt biztos minden rendben van. De ha mégsem, akkor közelebb lesz az öthöz, mint a hathoz. tartósan.
Persze, a chart nem volt szép, de én erről a 3 napról beszélek. Ez minden, csak nem részvényesi értékteremtés! Tudták, jogy befut ez a hír a héten, ezért eltolták a jelentést - kvázi még rúgtak rajta vagy kettőt! Szándékosan nyomják le az árfolyamot! Mellesleg megjegyzem, hogy napison a csökkenő trendcsatorna aljára került így, amiről simán pattanhatna felfelé!!!
Ez a hír ebben a piaci hangulatban nem az esés vége, hanem a kezdetét jelzi. A q4 a jövőre vonatkozóan nem sok mindent mond, korábban jelezték nem adnak előrejelzést a következő évre. Miért bizonytalan? Mert biztosak abban, hogy sikeresen zárul az ügy májusban...
Törölt felhasználó2018. 02. 09. 14:34
És vajon az Európai Gyógyszerügynökség mért várt 2 hónapot ezzel az átmeneti intézkedéssel? Ha ezt 2 hónapja bejelenti (mint ahogy az elvárható lett volna), akkor mostanra már túl lennénk rajta. Így részletekben adagolva a rossz híreket sokkal negatívabb a hatása, főleg egy általános tőzsdei hiszti kellős közepén. Köszi európai Gyógyszerügyisek!!!
Erik is ott van a háttérben, csak úgy tűnik a Forbes címlapfotózás elvonta a figyelmét. Orbán Gáborra azért kíváncsi leszek hétfőn, hogy ki tudja-e magyarázni, mert azért ez elég szerencsétlenül jött ki. Remélem hétfőn már nem fog csuklani...
Ne felejtsd, hogy a viking távozása is meglepő volt kicsit, de az végkép, hogy fél évvel később mondták meg, hogy eladta a saját részvényeit. Azóta itt valami gyanús, pedig nagyon bíztam sokáig a richterben.
A meglévő kezelések folytatódnak, csak az újonnan indítandók esnek ki májusig tudtommal. Amúgy a vizsgálat és a májkárosodás gyanúja óta amúgy sem lehetett nagy az új kezelések indításának száma, mivel annak tisztázásáig nem hinném hogy nagyon erőltetnék a felírását.
Piszok banda direkt eltolta a jelentést hétfőre, hogy addig jól ki lehessen véreztetni a papírt és a részvényeseket!!!! Nagyon jól tudták, hogy ez a dolog még a héten megjelenik. Erik idejében ez nem így ment! Az új vezetés kezd Humet szintű módszereket alkalmazni a zsiványságaihoz. Mocskosak!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.