Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
link
elég ronda a h4 en , de a naposon is ott az 50/200 as crossover, népi nyelven a halálkereszt és már az árfolyam is alatta van , ez nem jó ómen jelenleg
felemás lett ez a ricsi project, eredeti terv az volt (2 vételi szintemet) hogy az egészet 6833 on dobom (az pont meg lett volna, ha jól emlékszem 6834 ig szalad el). Aztán a 6700 as tökőlődés miatt dobtam az alsókat majd a másod célár 69xx on döntöttem a felső pakkokra (emiatt). Nagy hiba volt ismét eltérni a tervtől. Rám ragadt valamennyi, meg még kevesebb a realizált is.
A Richter ilyen ciklikus papír. Egy évig emelkedik,utána 1-évig csökken az ára.
Én 2002-ben jártam így,akkor a csúcsa 25-ezer ft volt márciusban,én belevettem áprilisban 17900-on.
Mi lett? 2002 novemberében fordult 11900-ft ról! Ennyit erről,nagyon óvatosnak kell lenni. A 2002 tavaszi áresést nem volt oka,nem tudom mi okozta,a sajtó állandóan azt írta:-szabadulnak a Richteről....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.