Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én is beszállok a tuti megmondó emberek közé. :o) :o)
Ha már eddig tartottad, akkor szerintem neked csak az legyen erős eladási jelzés, ha úgy néz ki a helyzet, hogy a világban is elindul egy várhatóan hosszabb távú lejtmenet, medvepiac.
Vagy, ha a Richterrel kapcsolatban történik valami "katasztrofális" dolog.
Hát nem vagyok egy nagy guru, de sztem nem lenne tőle furcsa ha nagy forgalom melett 35500-ra esne. De ha kifizetitek a bukómat nyitok holnap 1 tdt shortot aztán úúúúgy megindul hogy 40-ig meg sem áll:-)))
azt vártam, hogy 600-on zár vagy kicsit fölötte. látva a délutáni mozgást, most azt mondom: még ez a 450 is jó. kérdés, hogy mi lesz holnap? ráadásul péntek!
Természetesen. Ha arra vársz, hogy még legalább brókerdíj*2-t esik úgy, hogy vissza is tudod venni, akkor érdemes eladni bármekkora bukóval. Azért amellett mégis kitartok, hogy az a kellemesebb probléma! :)
egy kérdés foglalkoztat most engemet: olcsón csak addig lehet vásárolni, amíg nem megy fölfelé - ha viszont vásárolnak, akkor fölmegy; ha fölmegy: nem lehet olcsón vásárolni... jaj! nehéz itt tartani (egyre nehezebb!)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.