Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szerencsére az a pénz ami ricsiben van nem kell, csak baromira idegesít, hogy pont megint az esés előtt szálltam be (utoljára tavaly 42700-nál vettem, majd nem sokkla később beesett 39-re...)
hát igen, pont a citigroup volt, aki nem egészen 1 éve 60000-es célárat adott a ricsire, felhalmozás mellett, ma meg 35000...... ok, hogy változtak valamennyire a körülmények , na de ilyen elemzéseket bárki tud csinálni : vagy fel 30%ot vagy le.
Én is remélem, hogy jó lesz a ricsi, nekem is van bőven....
Úgy látom az elemzők sincsenek a helyzet magaslatán.
Rajzolgatnak össze-vissza , hétről -hétre változtatják a célárat de ez nem csak ricsire értendő.
Otp.-re pld.-ul 4000Ft.-os célárat emlegettek nem is olyan rég aztán nem sokkal később 21000 Ft.-os célárat.
Szerintetek..............?
Sajnos nekem elég magas árfolyamról van ricsim (43600) bár ez relatív de bízom benne hogy még a nyár vége előtt jó lesz .
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.