Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap is araszolt szépen fel...... hát a végére.... Jó hangulatban nem legyőzhetetlen még ma a 38K, de elég megpakolták az eladók, igaz ma még csak csütörtök van........
Hát most mit mondjunk, én ezt vártam, és még tartom a papírt mert megy szépen. Amcsi adatokra kiváncsi vagyok, ennek fügyvényében döntök hogy marad vagy megy.........
Richardunk árfolyamemelkedéséhez sztem nem a Ft gyengülése az elsődleges. Ez csak felszíni kezelés.
Fel kell végre pörgetni az Indiai gyáracskát, beindítani a Kínait, meg kell venni a Bérest, lenyomni hazai piacon a most ezerrel nyomuló TEVA-t, Ki kell lobbizni itthon a támogatási rendszer újragondolását, és vissza kell állni az eredeti fejlesztésekkel teli pályára.
Sztem csak előre lehet menekülni...
De azért mindentől függetlenül azért még mindig ez a legjobb magyar cég.
Galaga, gondolom, a HUF gyengulesre es nem erosodesre gondoltal. Elobbi meg is tortent. Ma egy jo hangulatatban akar a 38K is meglehet. Kivancsi vagyok a nyitora.
Szívesen elmesélem: tudod a csordaszellem, szóval ha amcsi adatok rosszak és a hatik -ba fordulnak akkor berezel mindenki és ma ez megint megtörtént. Ráadásul DAX is ma -ban szenvedett. Egyszerűen most nincs vételi hangulat és ezt láthatod a BÉT forgalmán is.
Szerintem most kivárás van, igazi esésre nincs ok(nem csak a Richterben másban sem), a bátrak ilyenkor vesznek, hogy két hét múlva arassanak.......
a céggel semmi gond.. messze a legjobb szaknmai cég a béten... mindig is az volt
csak hát az utóbbi 1 év történései ugye....
hogy megint 40e legyen ahhoz idő kell... most lám már a 38 közelsége is lefogta..
idővel jó lesz az árfolyama is... 36 körül (ha lesz) lehet gyüjtögetni apránként
én anno a 33K levágásban vettem és nem rég 40 en adtam el...
36 körül megint venni szeretnék
Nekem úgy tünt, hogy egész nap valaki/valakik vette/vették, ami az utolsó fél órában történt az sztem betudható , a rossz amcsi adatnak (Amerikai építési engedélyek: 1,429 millió- elörejelzés: 1,530 millió... 26 éves minimum!)
Ha emlékeztek múlthéten a rossz jelentést követő napon 8milliárdos forgalommal emelkedett, és ugyanitt volt sőt feljebb, csak azóta rossz az általános hangulat........ Ha nem jön a "világvége" én felfelé látom, ezért vettem és még venni is fogok....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.