Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
örülnék ha beesne 36.000-re. bár jelenleg is van belőle, de 36e-n bátran belenyomnám az összes szabad pénzemet.
azt hiszem mindenki egywet ért abban hogy két hónapon belül visszemegy 40e ft fölé.
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 07:54
Tegnap kellett birtokolni!!!!
Elvileg ma beesi az osztalékot!!!
Hiányos a tudásod az osztalékfizetésről!!!
Aki tegnap zárás után birtokolta az kap osztalékot!!!!
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 07:49
Lehet, higy esni fog ma is, de tuti nem az osztalékot, mert aki az osztalék miatt ad el az csak 12-én teszi majd.
Törölt felhasználó2007. 06. 07. 05:55
Ha gyengül a forint az a ricsinek jó, szerintem rövid távon megindul, miután ma beesi az osztalékot!!!
Már nagyon sok negatívum be van árazva ricsibe az hogy nem forog osztalékon semmit nem jelent szerintem.
Egyébként 46k körül lenne a reális értéke jelenleg
csak egyszer jöjjön ki valamilyen jó hír meglátjátok ezreket fog fölmenni.
Sok volt neki ez az eü reform lehúzták:-(
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.