Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos. Mondjuk nem szálltam ma vissza, csak nézem. De ez az araszolás felfelé forgalom nélkül több szempontból is idegesítő: mi van ha egy pont után mindenki kedvet kap hozzá s el kezdik venni? Akkor már rég lemaradtam róla. De ha belevennék, akkor tuti leesne a francba 35700-ra megint.
Erőlködik de még mindig úgy látom hogy túl sok az aki szabadulni akar a részvényétől amit múlt héten vett s ekkora vételi erő mellett nincs ereje feljebb menni.
A Richteres saját részvényvásárlás inkább csak szinten tartja, meg kicsit megugrasztja, nem? Én így gondolnám. A le irányt pedig a longos kilépők adják akik bevásároltak 35500 környékén. Sok kisbüfi elhitte (én is) hogy nagy fel lesz. S mivel nem lett most próbálnak szabadulni. Van egy kis fel, valaki mindjárt dobja.
Én már eladtam szerdán, csak gondoltam a belevétellel. Az előbb azt hittem most jött el az a pillanat mikor emelkedni fog, de nem vettem bele csak néztem, s utána vissza is verték az egészet. Szerintem most sok 35500-36000-s figyel és ha kicsit ugrik az árfolyam akkor gyorsan dobja nullában hogy na végre kiszálltam bukó nélkül. Szóval egy igazán nagy vevő kellene hogy ezt a hadat legyőzze. 39 + az előző napok milliárdjaiból lehetnek páran ilyenek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.