Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszi a mínuszt, de nem vágyálmot fogalmaztam meg, hanem lehetőséget. Én is vettem pénteken s tegnap kénytelen voltam eladni mert láttam hogy nyomják lefelé ezerrel. Így egy nagyobb nyerő helyett lett egy kicsi. Mindenki fel-t vár, ezért esik, erre a legfájdalmasabb a piac szerint.
a műsorvezető 1.kérdése ez volt: a MSCI indexből való kikerülés után sok elemző a richter papírok visszarendeződését várta az eladó nyomás megszűnése után...ez így is volt, de csak 1 napig tartott, miért?
na, erre azt válaszolták röviden összegezve, h passz, illetve annyit hozzátettek, h még lehet azoknál, akik adták...
többre nem emléxem...:)
Mivel holnap péntek, úgy gondolom, hogy csak ma bizakodhatunk - már ami a hetet illeti (ennek oka éppen a Miki lehet, hozzon már nekünk is ajándékot)! Szóval, én nem adtam el tegnap sem, lehet, hogy 3-4 hetet (akár többet) kell várni, illetve meglátogathatunk "régi mélységeket" is, de én bízom ebben a cégben! Hajrá Rőtszakállú!!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.