Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen, látom hogy beesett. De erről írtam délelőtt. A sok 35500-36000-s kidobálja a papírt, mert eddig attól tartott hogy beragad vagy bukik. Majd ha átmegy 37 ezren akkor meg lázasan visszaveszi, hogy úristen miről maradok akkor le :)
Ma Molt vettem 17195-ért, most azt figyelem. Meg már írtam, hogy bef hitellel vennék úgyis Richtert, az meg kb 300 Ft plusz napon túl vive, tehát kb 36550-nek kellene hétfőn lennie hogy 0-ban vegyek. Akkor inkább veszek hétfőn 36200-ért.
Kicsit drága a részvény és én bef hitellel tudok csak többet venni. Annak kb 300 Ft a napon túli díja, ami kb 12 Ft-al nő naponta. Így ezért nem nyitok ma, nem hinném hogy nagyon kilőne az árfolyam.
Ha vettem volna 35800 körül, akkor már oké lenne a dolog, de innen még 300-t már soknak találom. Akkor éri meg megtartani ha legalább mozdul 300 Ft-t egy nap, egyébként csak napiban jó nekem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.