Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Itt volt egy támasz, innen pattan 35500Ft-ról. Innen korrekció 36200Ft-ig, aztán ha marad eladói nyomás még a héten akkor mehet 35K-alá. Ha meg ilyen forgalma lesz, visszakerül az MSCI-indexbe. Mert ez volt a probléma eddig, nem volt forgalma.
(#32806) Re: Hozzászólás
Értékelés: 0
előzmény (#32805: kexelo) | válasz erre | péntek, 12:30
Már ránéztem én is, egy elég meredek szögű csökkenő háromszöget látok, kb. 34.700-as célárral.
Arra gondolsz te is?
thomashewitt
Szépen kisatírozta azt a háromszöget, amikor elfogyott a csúcsán a hely letört belőle, kíváncsi leszek, hogy a céláram teljesül-e.
Szvsz pénteken a kereskedés végére az aljához képest akár 1500-2000 emelkedés is elképzelhető, mert vélhetően jelentős számban előbújnak a vevők, akik erre a vételi lehetőségre vártak. Én stop limites vételi ajánlattal próbálom az árfolyam lekövetését.
29-30K??? hűűű!:)
akkor már ma le kéne verni 35k-ig, és naponta -1000huf, majd pénteken a kegyelemdöfés 2000-3000huf szabadeséssel...
bux-ot meg tartanák oti/mol párossal...hmm...felőlem mehet!:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.