Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
persze minden beszálás egy elég nehéz döntés.
De a mi esetünkben, szerintem egy jó beszáló lesz, mert egy kötelező eladás nyomta le az árfolyamot és biztos ha megszűnik az eladói nyomás meg a félelem péntek után emelkedni fog. 38000 fölé fog menni, az évvégére.
a mol is jó áron van, de teljesen más a törénet, nem vennék.
azért nehéz eltalálni, h pl 1 nekem jónak tűnő setup nem-e menekülés a nagyoknak...
ez az egész bétre igaz, persze...
ricsi, oti, mol, egis, tkom, fhb...stb.
Még mindig eladói nyomás alatt, de még 2-napig.35500Ft jelenleg fogja, ez a támasz. Majd meglátjuk, nem-e dobnak be hirtelen 10-20 ezer darabokat. Az vinné lejjebb. Ez kiszámíthatatlan. Ha egyenletes az eladói nyomás, akkor a 35500Ft megfoghatja.
Valamiért nagyon az 500 végűekre állt rá a támasz. Először 37000 helyett 36500, most meg 36000 helyett 35500. Ilyen logikával ha jön az öntés 35000-es adott támasz helyett 34500 jöhet? Vélemény?
Mindannyian csak feltételezzük a dolgokat. Ez a mostani árfolyam ajándék, de ide egy kitárazás jutatta el durván egy hét alatt és még lehet hogy van mit eladni, erre számítunk, mindenki erre számít ezért sávozzunk 200 ft-os tartományban. Aki jut először informcióhoz, hogy már nincs na akkor fog emelkedni, de azok nem mi leszünk, mi már szeretnénk akkor a vonaton lenni. De mi is próbálunk az alján beszálni még a robogás előtt.
Bár a véleményem az, hogy ha itt veszünk és még esik is egy 1000-t lefelé azt is bőven ledolgozza, de hát azt az 1000-t is profitálni akarjuk és mindenki ezt akarja azért állunk.
Persze ebben teljesen igazad van, de az nem most lesz. Senki nem mer befektetni, mert mi van ha megint nyomnak rajta 1000 ft-ot lefelé.
Ha lesz még egy öntés, akkor az biztos hogy hétfőn réssel nyit felfelé, mert akkor már nem kell tartani semmitől és akkor már pénteken venni kell. Én legalábbis ezt fogom csinálni.
Persze én is gondoltam rá ha ezt a mai napot ezen a szinten tartja, akkor csütörtökön egy kisebb csomagot veszek.
De a péntek nagy kockázatot rejt magában!!!
"mert mára már hirtelen emelkedést várnak péntekig."
hát nem tudom, mi a fenétől emelkedne hirtelen, hacsak azért, hogy magasabbról öntsék.
Senki nem tudja csak azok akiknek ki kell tárazni, hogy mit akarnak csinálni a maradékkal. Ha van egyáltalán maradék-> na ezért van bizonytalanság és vízszintes vonal az árfolyamban.
Mindenesetre 35500 azzal a cirla 3000 db-al támasztják az árfolyamot, de ha megint öntik akkor az semmit nem ér.
Én is majdnem vettem 35500-600 között, de mindig visszavontam, lehet hogy rosszul tettem. Én is befogok szálni az biztos, de még várok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.