Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
na, most van időm rápillantani a bétre...ja, ricsi forgalom van, hati-fedezeti promptok...:)
a forgatókönyv szerint a hét 2.felében jöhet a nyomás, addig felhúzhatnák otit/molt (érintettség miatt is), és utána mehetne a ricsis aljvadászat:)
off: fhb-hez mit szólsz? nekem a chart az vmi elborzasztó...400 alatt talán, de max dt...bár 1huf híján, de még nem ütött éves aljat...eddig...
Gőzöm sincs meddig fog lemenni,de az biztos hogy jövő hétvégéig nem veszek.
Önmagában a hír lebegtetése is lent tarthatja az árfolyamot,vagy még lejjebb dobhatja,még akkor is,ha köze sincs a valósághoz.
való igaz, h a teljes képhez (bigpic) sztem hozzátartozik az is, ha 36,4k alatt zárna, utána 34k-ig mutatja nekem az utat a chart...én ezt olvasom ki belőle, más meg tuti mást...:)
oti sztem megáll itt...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.