Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bizony,nem akar megállapodni,de hát OV,és a Fidesz már csak ilyen.Majd ők megmutatják az EU-nak,hogy hogyan kell példásan kormányozni egy országot(a falnak)!!!
Igen, semmi külföldi érdeklődés. Na a brókerek is minimálbér-alapbéren üldögelnek, megbízás nélkül. Hát 2004-2005-ös napi 65-ezer db-os átlagforgalom már hol van. Kihalt ez is.
az biztos, hogy richternek nagyon hiányzik az intézményi befektetők aktivitása, lényegében nem mozdul a papír, bármi történjék is. Ami miatt érdemes most venni, mert nem nagyon van olyan tényező, ami most igazán negatív hatással lehet richter profitjra, a magyar piacon nincs lentebb, max akkor leépíti a magyar hálozatát. ami most érdekes, hogy a méhmiómás cucc hogyan szerepel a NYEU piacon, illetve sikerül-e a cariprazinera egy jól fizető partnert találni. mondjuk szerintem ez utóbbi nem lesz nehéz, kevés a jó originális termék a piacon. azért igen tekintélyes pénzmagot kapna a ricsi.
és az mnyp-k által karbantartott árfolyamok nem voltak-e spekulációk? fújták a lufikat (small/mid-cap, de akár a bluechipek is), egymás között adták-vették...most meg itt a valóság...a bizonytalan szab.környezet miatt meg sehol a külföld forró/langyos büfipénze, ami enyhíthetné...
Ez jó kérdés, mit ért speuláció alatt? Ne gondoljunk a részvényárfolyamra. Itt egy üzem avatás történt. A gyógyszerár-spekulációra gondolt? Nem tidom mit ért ez alatt . Te mit gondolsz? Viktor is elég ideges, némely megszólalásában.
Hát én ezt nem venném jó hírnek, ha a Viktor azt mondta, hogy a spekulációnak befellegzett, akkor én azt magamra veszem.
És minden trader, befektető magára veheti. De lehet ez a csel, és most jön a Bét szárnyalása :)
és még ez is:
"Jól kereshetett az a befektető, aki pénzt fektetett be általában Dél-Európában vagy éppenséggel a borúlátók szerint nagy bajok szélén táncoló Magyarországon, tehát az Ön országában."
(link
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.