Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nyugi, max tanultál belőle!
de aztán tartsd is be legközelebb!;)
nekem az a dilemmám a molommal, h mikor és hol adjam el...most (br.)+46% van rajta...de sztem megvárom az eredeti elképzelésem, és +50%-on adom el...:)
Törölt felhasználó2012. 02. 06. 15:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tudom... olvastam.
No sebaj, ma amúgy is rossz napom van.
Utálom a hétfőket, ha rajtam múlna, megszűnne.
Tini koromban kaptam egy Garfield-ot a bátyámtól. Keresztben volt rajta egy szalag: "I hate Mondays". :-)))
a ricsi hetes charton nálam 41,8K a célár rövidtávon...úgy gondolnám, h ezen fel tudna kapaszkodni az egis is...bár D1/W1-en elég komoly ellenállási zóna van előtte 18-19K között...de tavaly októberben is csinált 1 combos emelkedést ezen az árszinten (napon belül +7%)...
Nincs... sajna... pedig pénteken először MOL-vételen álltam.
Aztán visszavontam, gondoltam 19700-ért nem köll... miért is kellett volna, ma megvehetem 21K-ért ! :-)))
arra jutottam, h kivárom a holnap hajnali ricsi gyj-t, és ha jó lesz, akkor beleveszek az egis-be, legyen bármennyi is a prompt ára...
a többi variációt eddig nem elemeztem magamban...
de nagyon jónak tűnő diszkonttal forog az egis...csak nem látok benne sztorit, mint a ricsiben (a K+F leírás nem sztori)...max a richter hátán tudna feljebb kapaszkodni...sztem:)
na, most tértem ide vissza...
uhh, mennyire nincs forgalom a richterben...nem sámli...:S
kivárás van...egyelőre...
(szigorúan zárójelben: az 1 évvel ezelőtti gyj -4%-os esést indukált napon belül)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.