Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
thx, nem rossz csaj, láttam már 1-2 klipben...bár nekem 1 kicsit hosszúkásnak tűnik az arcberendezése, de ettől még rendben van...:)
zárójelben: a victoria's secret modellek jobban bejövősek;)
és ha már ének, akkor tegnap Kelly Clarkson rendben elénekelte az usa himnuszt, Madonna atomlátványos showt csinált, és nyert a N.Y.Giants!;)
szal elvileg ma is long az irány...:)
(de ahogy elnézem ricsit nem érdekli az amerikai patriotizmus...)
Pont ezt neztem tegnap este meg a txt-en is ez folyt. Vigyazzatok hulyek esni, fog a ho meg hideg lesz. Tel van nem gyanus???? Ha errol beszelnek akkor nem kell masrol.
Lehet a mas meg kenyes lenne.
:-) Bírom, hogy a média úgy csinál, mint ha először lenne tél Magyarországon ! :-)
Hideg van és esik a hó... jéééé.... ki látott már ilyet februárban ! :-)))))
real esést vér már unja hogy majd fél napja nyerőbe van nicns hozzászokva jobban szereti ha minuszban van és van miért drukkolina :) szóval essen 37500 re :)
real esést vér már unja hogy majd fél napja nyerőbe van nicns hozzászokva jobban szereti ha minuszban van és van miért drukkolina :) szóval essen 37500 re :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.