Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
mert nem hallottál még a suber bowl indikátorról, azé'...:)
na, egyelőre megy a harc 39K-n, nekem viszont lépnem kell, remélem este szép pluszos árfolyamokat fogok látni...:
A fenébe... most csalt a megérzésem, de örülök, hogy nem kapkodtam.
(Nem akarom elkiabálni...)
Előbújtak a vevők is valahonnan, gondolom a 5th Avenue-n található luxuskéróikból betámolyogtak a melóhelyükre.
És az a bajom, hogy pont az uccsó fél órát soha nem tudom követni, mert megyek kismanómért a suliba.
És mire hazaérek, vagy kellemes, vagy kellemetlen meglepi szokott várni.
Maradjunk annyiba, hogy ma kellemes lesz.
Alapvetően nagyon optimista vagyok, csak most szomorúan nézem, hogyan tűnik messze távolba a MOL nyereségem, amit egy pénteki frankó kis vétellel realizálhattam volna ma. :-))))
Gedeon meg csak áll egyhelyben, mint akit odabetonoztak.
Azt gondolom, hogy - rövidtávon - csak egy jó gyorsjelentéssel, vagy erős forint árfolyamcsökenéssel (az nem kellene), vagy egy nagyon sikeres új gyógyszer tesztjével törhet ki leggyorsabban. No, és talán általánosságban, ha a görögökkel végre megállapodnának!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.