Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
minden az optimista terv szerint halad, nincs mit hozzáfűzni...;)
amennyiben a forgalom úgy alakul, mint tegnap és a pozitív szcenáriót erősíti, akkor lehet, h lát6unk ma 37xxx árfolyamot is...(hűűűű!):)
38,5K-nál már támasz lenne a 37,9-38K...persze rossz szcenárió esetén semmit sem jelentene...de a lényeg, h ott már 40K-ig elvileg nincs ellenállás...azaz ha elkolbászol a "bekeráradig", onnan már hipp-hopp a 40000!;) de szigorúan elvileg!
pont most sasolom TA-szerint a ricsi chartot...na jó, max. azzal próbálkozom, h belelátok-e valamit, ami úgy sem rajtam múlik majd...:)
3 céláram is van...36950, 37950, 40K.
lefelé pedig: 35K, 34K...
de ha esetleg most épülget elliott 3.hulláma (D1) a 31-32K-s réstől kiindulva, akkor jó kis emelkedés előtt állunk...bár lehet, h ez 1 hülyeség...
Februárban nyilvánosságra fogják hozni a Kínában forgalmazandó antidepresszánsuk teszteredményeit. Állítólag a pozitív scenárió egyáltalán nincsen még beárazva. Ha az eredmények jók lesznek simán elmehet 38K-ig. Persze minden függ a nemzetközi hangulattól is.
ja, ezt írtam...de minek?:)
amúgy az a kis 100HUF-os résecske még akár jól is jöhet, ha holnap megindulna a lokális tető felé...amit szintén írtam ma.
és csinált 1 tök jó Bullish Marubozu Opening gyertyát...hurrá!;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.