Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én meg arra kezdek rájönni, h igazából a tőzsdén nincsen "jó/rossz döntés", csak terv, setup, célár és S/L. nagyon röviden ennyi az egész. mint 1 robot!:)
nekem van ricsi, tkom, mol, oti, fhb, egis...nahát, kb. ebben a sorrendben is vettem őket...:)
OK! akkor az irány meg van.
tovább fellllllllllllllllllll!:-9
azt nem tudod véletlen, hogy ma este a 22 órakor kezdödő Real Madrid - Barcelona spanyol király kupa negyeddöntőt melyik tv csatorna közvetíti????
grat a nyerőkhöz...kár h az előző körben nem tudta ezt megcsinálni...viszont jó h eladtam molt és otp-t vettem belőle...akkor mol, oti lent volt...szóval jó döntésnek érzem utólag is...
szvsz tök jól viselkedett a papír, a bika trend töretlen...a tegnapi marabozu openingre, ma egy marabozu white...na ne szórakozzunk má!:) irány a 38K!;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.