Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Valami frappánsabbra számítottam tőled :D
Már unom leírni, hogy követni kell a trendet és nem vele szemben kereskedni, ez egyszerűen uncsi és nem aljat keresni, hanem csak jelre venni.
Kicsit bohóckodok, ez talán még nem bűn.
Egy ideig talán jegeljük a kapcsolatunkat, mélypontra kerültünk:D
Hát szerintem erre a papirra mindent lehet mondani, csak azt nem hogy defenziv...
Holnap reggel shortba állok, legalább a bukómat visszanyerem, rohadtul elegem van ebből is és az egész BÉT ledózerolásából.
Tudom mindig nagyon pesszimista az Equitas. Nem tudom, pedig egy deffenzív, menekülő papír a Richter, és a forint is gyenge, ami jó neki. A kérdés, hogy minden ok nélkül a shortok nyomják le az árát?
Ez is csak LE tud menni...
Nincs mit tenni, meg kell szabadulni tőle, az lesz a legjobb...
Amit a nagyok akarnak úgyis az lesz.
Ma is ÉVES MINIMUMON zárt!!!
Equitas már csak tudja... Úgy mint az 5-6 ezres otp-t, 900-as FHB-t, 10800-as E-start. Ezt bezzeg lefelé mutyizza, nyilván venni akar. Olcsón. Nagyon olcsón...
Most Equitas mit ír. A rések lent várják a betöltést 26750- ft nál. A Macd-szerintük eladási jelzésen van. Lefelé trendelés, tágulnak lefelé a bollinger szalagok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.