Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én fordítva értékelem...itt gyűjtés folyik, mégpedig jó áron..tényleg fur, hogy nem hagyják meglógni ennyi ideje, de ha elfogynak a pakkok csodát látunk..
Minden kitörési kísérletet letörnek valakik, akiknek a kezében igen komoly pakkok mozognak. Ha megjelenik 1-2K a vételi oldalon, azonnal rádobják a szükséges mennyiségű papírt. Régóta ez megy. Ez nekem kedvezőtlen olvasattal bír.
Készülhet valami, az lehet.
Irtam, hogy sztem a brokik simán lenyúlhatják a döglött részvényben ülők papirjait. pl. átteszi a sajátkezelésű alapjába, a kapott pénzzel teremtve magának egy jó kis pótlikviditást. (amit pl. forgat a bumixban?) Ezzel végül is érdekévé válik, hogy minnél tovább döglött legyen egy papir, ráadásul olyan amiben sok a pénz.
Viszont, ha már úgyérzik tarthatatlaná válik a papir akkor vissza kell állitani az eredeti állapotot. Tehát veszik vissza az alapjaikból a 10k-s pakkokat és töltik fel az ügyfélszámlákat.(???)
(szvsz! és ez csak egy összeesküvéselmélet !!)
Hát tessék, ma is megvolt már egy 10000 db-os kötés, mindenfajta árfolyamreakció nélkül. Bocs, de nem hagy nyugodni a téma..., nagyon különös, furcsa nekem ez így!!! Olyan, mintha valaki sunnyogva gyűjtögetné, vagy csak azt akarom benne látni?!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.