Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
köszi szépen azért esténként benézek ,és ne izgulj befog jönni mert márt megérdemled ,most én sem tudom ,hogy mennyin dobjam meg lesz e a 39000 mert az lenne a legjobb
Vigyázzunk nehogy mesterien mesterségesen megcsinálja a W alakú gazdasági válságot 2. fázisát.
Válság kezdete óta a világban mennyi mindent feltudtak bagóért vásárolni.
Képesek megcsinálni sajna újból.
Ők minden bajból hasznot húznak, ha kell hábóruk keletkeznek a vtlenülm ilágban véletlenül ahogy multkor irta valaki.
A csődnek hosszabb távon számukra nagyobb haszna ez épp-
Igen én is így gondolom,hogy emelkedni fog. Most úgy tűnik lesz megállapodás Amerikában, de lehet, hogy így is elveszítenek egy A besorolást, akkor viszont akár lefelé is mehet az árfolyam.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy jól alakulnak a dolgok Amerikában.
Jó Neked, el kelett mennem 2 óra körül a munkahelyemrol, , azt gondoltam hogy 37 alatt marad, mire 5 körül visszertem, nem akartam hinni a szememnek...remelem hétfőn nem zuhan be.
dehogyis miki, sőt örülök neki, szeretem ezt a topikot, viszont annyira már ismerhetnél h nem haragszom, sőt...meg is akartalak nézni iwiwen, csak én facebookot használom iwiwet nem nagyon már
Biztos elment úszni :)
Jó volt olvasni Titeket, majdcsak eljön egyszer az én időm is, de lehet változtatok az üzletpolitikámon... erősen gondolkodóba estem, nagyon nem jó így ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.