Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
engem nem érdekel...én az életemet feltenném a molra ilyen árfolyamon végigveszem az esést ha kell kölcsön kérek bármire hajlandó vagyok akkora bődületes nagy lehetőséget látok bent HOSSZÚTÁVON és SZERINTEM
utána minden megy tovább ahogy elmúlik a pánik ,ki tudja ezen is menyit kerestek a nagyok ők ezzel tisztába voltak ,hogy csak egy hirtelen pánik az egész
a molnal az indik egyaltalan nincsenek a tuladott zonaban. tegnap elesett a 20K, megnyilt a ter lefele 18K iranyaba
egy trendfordito gyertyaalakzat kellene ahhoz, hogy nyugodt(abb) szivvel pozit lehessen nyitni
kösz Nikolaas vettem 500-on is most MOL-t totális kockázattal nyomom minden pénzem benyomtam megint, ezt nem szabadna, de ez van...lehet a tegnapi ricsit is eldobom nyerővel aztán azt is betolom molba
Ja és grat Balu, szerintem is jó vétel volt a MOL. Maximum még 500-ig várnám én is le, de az a nagyon max., úgyhogy teljesen rendben van/volt, a 800 körüli ár (ha jól emlékszem). :)
Csak, ha alatta zár, szerintem az már egyenlő a gázos helyzettel.
USÁkok is szépen lekonyultak így a nap végére...na de mindegy, holnap megelégednék egy masszív 36600-800 körüli záróval, amcsik meg oldják meg a plafon problémájukat, nehogy még a végén beázzanak...és velük együtt a fél világ.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.