Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem propaganda anyagot, hanem kérdőíveket! Múlt héten értékelték ki az előzőt és kiderült, hogy ez emberek 97% nem szociális segélyt akar, hanem munkahelyet! Csak az nem derült ki, hogy a megkérdezettek iskoláztatottsága milyen!
Igen, tudok.
Például az orromon van egy hatalmas bibircsók ! :-)
Részemről összehoztam egy pár Gurura valót 3 nap alatt ricsikével, árgus szemekkel figyelem tovább.
Mit szóltok ANY-hoz ? Mire ez a nagy teljesítmény ?
Újabb propaganda-anyagot nyomnak Viktornak ? :-)
Törölt felhasználó2011. 07. 07. 11:08
A napokban jol teljesített Ricsi. Most egy kissebb korrekció van szerintem. Ha nem jön semmilyen negatív hír, akkor 38000.
Remélem erre holnap vagy legkésőbb keddig sor kerül. link
valószínű az egyik legrosszabb szitu ami létezik stoppot nem tudsz berakni, mert épp nullán vagy...lehet ha meghúznák mégegyszer én bedobnám...rossz volt az első két pakk vételem azt lehetetlen már helyrehozi, hiába na, nagyon rossz volt a múlt tükrében persze...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.