Sokéves időtávra sem ajánlható az OTP, mint befektetési szolgáltató évi 0,25%-os számlavezetési díjjal. A Randomnál ingyenes a számlavezetés, KBC-nél 0,01%, min. 99 Ft/hó, ERSTE-nél 0,01%, min. 125 Ft/hó.
Milánnal kapcsolatban a választ egy kérdés rendezhetné:mennyi üzletet köt/mennyi jutalékot fizet/.
Aki saját tőkéjére és üzleteire nem fordít kellő figyelmet személyesen azon semmi nem segíthet.Személyesen előfordulok negyedévente az irodába,ahol nemi kekeckedéssel,de megnyugodva konstatélom,hogy az ott lévő zsozsó gyorsan utalható.Nyugodtan alszom,mert VF roppant szimpi,a csapata is,az online kereskedéssel semmi bajom,az adatok egyeznek.Sok sikert nekik.+ magamnak is.
Igen, azt a Milánka nevezetű idiótát fűrészporos f.sszal kellett volna helyretenni, orvosi kezelésre lett volna szüksége, nem befektetői esten rontani a levegőt,és drasztikusan lehúznia az átlag iq szintet....
Komolyan az OTP brokival? Ha én nem az Equitasnal, majd a Randomnál kereskedtem volna az elmúlt években, akkor elárulom, hogy tőkém többszörösének megfelelő összeggel lett volna kevesebb nyereségem az elmúlt 10 évben. Én daytrader vagyok, így akár napon belül összejöhet a brókerdíj különbözetekből több százalék különbség tőkére vetítve. Az OTP és társai nevetséges árakon dolgoznak, max. annak ajánlható aki sok éves időtávban gondolkozik, de aki akár csak havonta köt egy ügyletet, az már súlyos, akár két számjegyű különbséget fog tapasztalni a számláján.
Azért az más tészta, mert ha egy multi brokija ellopja a pénzed, akkor a multit sikerrel lehet perelni, hiszen a mostani nagy cégek nem valószínű, hogy eltűnnek egyik napról a másikra, és saját belső ellenőreik vannak, akiket pont azért tartanak, hogy ilyen ne fordulhasson elő.
Ki-ki tapasztalata,vérmérséklete és akarata szerint választ kereskedő/bróker/céget elképzelései megvalósításához.A diverzifikációról biztos hallottál.Nem minden zsé van feltéve,mert néhányszor a déli oldalon hagytam nem kis összeget.A kockázatkezelés nélkül nem lehet normális módon kereskedni sehol.Sikeres évet!
Én most lépnék meg ezektől. Meg minden banki háttér nélküli brokicégtől.
Ti ezek után tudtok bízni ilyenekben? Én nem. OTP brokival kereskedek és nyugodtan alszom.
Kedves spekitársak! Nem ötletet kell adni,hanem kereskedni,üzleteket kötni,jutalékot fizetni,egyszóval pörgetni az üzletet.A jutalék mint tudjuk bevétel a RC-nek,ami nyereséget generálhat.Ha aktuális,VF,mint főszerki,majd eldönti mi a legjobb megoldás!
Addíg is tolok egy kis konyhapénzt a szlára,mert a kérdezz-felelek játék meggyőzött arról,hogy jó helyen van a megtakarításom.A hozam a saját döntésemen -hülyeségemen múlik,tehát előre.
Összesítve kell lejelenteni mind a Kelernek mind a Felügyeletnek. Így szúrópróbaszerűen nem ellenőrizhető. Hát, hogy mondjam ki az a hülye aki nem ugyanazt jelenti le ha csalni akar. És akkor csak 5 évente ellenőriznek? Még évente is kevés lenne.
Más: Nem került szóba, hogy Androidra is készítenek olyan programot ami Nokiára és Iphonera már van?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?