A Randomnál is láttam olyan lehetőséget feltüntetve, hogy keler alszámla nyitása. Ez azt jelenti, hogy az én részvényeimnek külön alszámlát nyitnak, amit én ellenőrizhetek?
az csak úgy lehetett, ha megfeleltetéskor volt elég darab. vagy volt, aki nem kapott.
azt el tudom képzelni, hogy a bc-nél volt olyan termék, amiben mondjuk volt sokmillió adott részvény, ebből kivonták megfeleltetéskor, közben az adott termék értékén ezt a birtokosok nem látták.
A részvényt közvetlenül birtoklók pedig megkapták az adóigazolásukat.
Randomnál ez nem játszik, mert nincsenek ilyen termékek.
A kelernél neked semmmi sincs nyilvántartva, hogy neked mi van az a broki cégnél van. A Kelernél csak annyi van, hogy a brokicégnek van 5 M db. Mol rv, de hogy ez hogy oszlik meg az nincs.
A Random azért nem hasonlítható a fenti cégekhez, mert nem kereskedik, nem bocsát ki kötvényt stb. csak a kereskedési felületet biztosítja. Nem mondom, hogy nem lehet gond, de akár még jól is kijöhet a történetből, ha az ügyfélkör egy részét megszerzi.
Egyébként a holnapi tájékoztatóra aki tud menjen el, aztán írja meg mi volt.
Számomra az a legnyugtalanítóbb hogy a bc-nél majd ahogy hírlik a questornál is meghamisították az informatikai rendszert így a befektető azt hitte hogy van részvénye közben meg dehogy ...csak építette ő is a piramist.Ettől félek itt is.
Én meg most kaptam egy telefonhívást a Randomtól, hogy a holnapi konferencia helyszíne megváltozott, nem a Corvinus Egyetemen, hanem a Eurostars Hotelben lesz.
Az utóbbi napok tőkepiaci eseményeihez kapcsolódóan ügyfeleinktől kérdések érkeztek a társaságunk tevékenységi körét illetően.
A Random Capital Zrt. megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy magas színvonalú szolgáltatásokkal, könnyen kezelhető, ügyfélbarát, vezető online kereskedési technológiákkal a lakossági befektetők legszélesebb körének biztosítsa mindenekelőtt a Budapesti Értéktőzsde piacának elérését.
A társaság tevékenységének középpontjában olyan online kereskedési felületek biztosítása áll, amelyeken keresztül az ügyfeleink elérhetik az általuk választott kereskedési helyszínt, és saját maguk megköthetik ügyleteiket az általuk preferált értékpapírra/pénzügyi eszközre.
A Random Capital Zrt. kötvénykibocsátásban nem vett részt, szélesebb értelemben vett vagyonkezelést, benne portfoliókezelést, illetve olyan, egyes tőkepiaci szereplőknél nehézséget okozó tevékenységet nem végez, amelyek veszélyeztethetnék a társaság stabil működését.
A fentiekből következően a Random minden egyes ügyfelének pénz- és értékpapír pozíciója, minden nyilvántartott pénzügyi eszköze maradéktalanul rendelkezésre áll a KELER Zrt-ben, illetve egyéb, a jogszabályokban meghatározott helyeken, és teljes körűen együttműködik a szabályozó, illetve felügyeleti jogkört gyakorló intézményekkel a tőkepiacot megrázó események következményeinek felszámolásában.
A Random Capital Zrt. felhívja Ügyfelei figyelmét arra, hogy Befektető Védelmi Alapnál meglévő tagsága törvényben meghatározott módon garantálja minden ügyfelének 20.000 euró értékig az eszközei biztosítását.
A Random Capital Zrt. bízik abban, hogy a tőkepiacon végigsöprő bizalmi válság enyhítésében tevékenységével, az ügyfelek iránti elkötelezettségével, a társaság tulajdonosainak és alkalmazottainak szakmai múltja által megalapozottan élen járhat ügyfelei bizalmának fenntartásában, és hiszünk abban, hogy továbbra is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?