Talán a tájékoztatás hiányos! "Az új, minden eddiginél jobb online értékpapírkereskedő-rendszert az év eleje óta az Erste és Random közösen fejleszti, és a tervek szerint jövőre bevezetik." Úgy legyen!!
Ezt alább betéve idéztem, ami Ők irtak nekem éreklődéseimre! "A kereskedési felület fog változni.
A technikai részletekről szeptember második felében várható válaszunk"
Most beszéltem egy üzletkötőjükkel.A ker felületet nem tervezik változtatni.A belépési kódot okt 2-án küldik ki SMS-ben.A 7 számjegyű számlaszámot folyamatosan küldik az email címekre,figyelni kell. A listájuk nehezen áttekinthető,nem lehet csak a kereskedett instrumentumokat beállítani,végig kell lapozni az egész sort,de nem terveznek módosítást.Persze csodák mindig vannak! A meglévővel is el lehet boldogulni.
Későn kelő nyugger vagyok.Ha most kezdi valaki/k/ szervezni,kell hozzá vagy 1-1.5 év,még minden a helyére kerül.Isten malmai lassan őrölnek,a bürokrácia meg qrva kényelmes.
Múlt hét elején irtam nekik. Most vetem észre a spam mappába van válasz nem csak tőlük. Teljesen megfeletkeztem ezt meg-meg nézni. "A kereskedési felület fog változni.
A technikai részletekről szeptember második felében várható válaszunk"
Még valami! Miért nem lehet továbbra is használni a randomos keresekedési felületet?? Ezt nem vették át? Tegyék lehetővé a választást. Én hagyon elégedett vagyok, voltam vele!
Én is támogatom, nagyon jó ölet! Nagyon azon vagyok pár napja, befejezem az egészet. Eladom mind és pihi, idegmentesség, még ha jó nagy a bukó is. Rohadna meg aki(k) miatt itt tartunk! Szép haza ez vezirek!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?