Sziasztok! A hèten az 5-ös könyv-előfizetésem visszaállítottam a Netboomban 1-esre. Tegnap ezt is láttam, amikor beléptem. Ma 10-es könyvem van. Ez is a tulajváltás miatt?
Befektetesi hitel: Möbius és Phxmike tudna meselni 2008 telerol, amikor 2009ev elejere 2000Ft lett otp es benyomtak mindent bef.hitelbe. igen am, de 1235ig esett OTP nem eltek tul, be is fejezodott a palyafutasa a ket gurunak..
Hat igen, ez itt a gond. Pedig most pont shortos idők vannak és nem nagyon tudok mit tenni csak az esés korrekcióját megjátszani. De ez nagyon rossz mert a trend lefelé van. A másik hogy IB-nél a biztosítás csak 20.000 euró tehát még a normál BEVA se vonatkozik rá.
Lehet hogy elvileg shortolható, de azt írja pl az OTI-hoz, hogy low inventory. SLB availability:0 Mi az az SLB nem mellesleg? De nemhogy low az elérhetősége, hanem nem is enged short pozit nyitni rá.
Ma néztem elérhető-e az IB-nél a magyar bluek shortolása. Hát nem. Ez ledöbbentett. Holnap még futok egy kört az ügyfélszolgálaton, mert ha ez valóban így van, akkor így felesleges volt átcuccolni hozzájuk.
Hol fogok tudni short pozit nyitni magyar részvényekre, ahogy eddig a randomnál lehetett a 4 blue-ra? Az erste-s certik nem érdekelnek, a TDT szintén kevés mivel nem 1 napra nyitnám. Van valakinek javaslata? Gondolom az IB-nél nem elérhetőek a BÉT-es részvények ?!
Volt egy vételi jutalékom fél évről ezelőttről és most tegnapelőttről egy eladásim (a réginek). Gondolom ha a lecserélt ETF-et eladom majd akkor meg újra egy eladási.. Ez a baj.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?