"a normál értékpapírszámla fix díja (alapdíj) elengedésre kerül abban a hónapban, amelyben legalább" ...4 Az Erste Future Befektetési Program hirdetményeiben megjelölt kiemelt rendszeres befektetéscsomagok De csak a normál számla díja a többi nem és csak ha folyamatosan lekötöm az ERTSTénl kezelt befektetési csomagban x mennyiségű pénzemet. Ezeket gyanítom, hogy nem lehet máshova átvinni, csak nagy költségek árán, szóval kapott az ügyfél egy cement cipellőt. Az a baj, az ERSTE-vel, hogy kőagyú, arogáns, ubermench osztrákok adják az ukászt és nincs apelláta csakúgy mint a Habsburg időkben. Csak kicsit forr az agyvizem.
Sokan Revolutot meg Wise-t ajánlják. Ez a NetTrader be van építve vagy valami számlát kell nyissak hozzá? kb tényleg 2M Ft-ot akarok EUR-ra váltani az ETF-ek miatt.
Az ökölszabály alapján legalább fele megmarad az ügyfeleknek,mert nincs sokkal olcsóbb konkurencia.ebben az esetben már nyereséges a bolt,mert akkora csomagbővülés van,ami kompenzálja a távozókat a konkurencia csökkenésével együtt.Ki kell várni a végét.Sajnos a költségek mindenütt növekvő fázisban vannak.Jó irányt kell kikapni és a nyereség elbírja a költségnövekedést.Amúgy nekem is fájdalmas amit lehúznak.
még mindig nem értem az Erstet. Felvásárol egy árérzékeny kisbefektetői diszkont szolgáltatót és hirtelen felnyomja az árakat a többszörösére... Mit gondolnak? Nem spriccel el tőlük mindenki? Ennyi erővel kibaszhatták volna ezt a pénzt az irodájuk ablakán is, ugyanennyi haszna lett volna. Okosok.
Én nem váltanák a Netbrókeren meg a Netbankban ....A netbróker most kb. 404,50 körül veheti az eurót, és 412,20 körül meg adja.......Lehet a NetTrader felületen is váltani, de ott min. 5000 eurót kell váltanod.....
Sziasztok! Még mindig a valós idejű kötéslistával futom a köröket. A Portfolio Financial e-mail-címéről nem kaptam választ már 2 hete. Használja valaki a https://www.portfolio.hu/arfolyam/koteslista linken lévő kötésadatokat? Ha megrendelem a valós idejű BÉT-es adatokat, akkor vajon az a kötéslista is real-time-ra vált? Jelenleg ugye 15 perccel késleltetett.
nem szeretnék ünneprontó lenni, de az ERSTE-nél (valami szerződés hiányában?) az USA rv.-ek után nem 15%-os osztalékadó levonás van, hanem 30%! ezt valaki, akinek már korábbról van ERSTE-s számlája megerősíthetné, hogy tényleg így van-e? (fórumokon olvastam néhány éve az infót)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?