De ez egy ki****ott nagy rablás így már akkor, havi szinten több ezer ft az a költség, ami eddig 0 volt. havidíj, állománydíj, osztalékdíj, real time díj, meg a rohadt jutalékok is.
köszi..eddig nem tekertem le már... ez tiszta rablás egyébként...az állományi díj az minden részvény+deviza+ft összege után számolódik? tegyük fel 10M ft az összértéke, részvénynek, certinek, mindennek együtt akkor havonta csak ezen a címen a sarc havi ezer ft? meg számlavezetés
start csomagnál annyi,profi csomagnál 0.3% napi meg 0.15%,most hirtelen csak annyit látok,hogy a profinál 50ft-tal drágább havonta a számlavezetési díj.
Erstenek be kell latni, ide a Randomhoz diszkont arak miatt jottek az ugyfelek. Azaz arerzekeny a csapat. Nem tudjuk felvallalni a legdragabb broker ceget, ezt figyelembe kellett volna venniuk. Nem is tudom mit gondoltak..
Virág Feri harmadszor is megcsinálhatná a cégét. Ennél a szemétláda bandánál én nem maradok. Tőlük menekültem el ide, erre megvették, hogy beszántsák a konkurenciát és ne kelljen véletlenül se árat csökkenteni. Fizetős real, ennek már mindenhol ingyen kellene mennie, ilyen lehúzós díjak mellett meg pláne.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?