Van az a helyzet,nemcsak a diákoknál,hogy rövidzárlat áll be!Ezen a pályán egy ilyen jelenség súlyos forintokba kerülhet! Van kiről példát venni/OV-Brüsszel és csapata/
Éva néni, kicsit erősnek érzem ezt a hozzászólást. Nem kötelező az Ersténél számlát vezetni. Milyen alapon hordja le valaki egy céget a több 1000 munkavállalójával együtt? Szomorú ezt olvasni, főleg egy köztiszteletben álló pedagógus tollából.
Nem csak arra. Az alacsony díjakat is temetjük. Én csak a hazai piacon kereskedek, évente a több százezres MOL, illetve OTP forgalomnál nekem igenis számít bármekkora emelés. BUX2212-ben is 37.000k-s forgalmam van eddig idén, ott sincs nagy különbség a vételi és eladási árfolyamomban, de a mennyiség miatt nagy a nyerő. Mindez az alacsony díjaknak volt eddig köszönhető, amelynek 1,5 hónap múlva annyi lesz.
hacsak hacsak nem épp ez a cél, többezer ügyfél kinyírása, hogy helyettük jobban tudjanak kereskedni de ez már beteg elmére vallana az erste-főnököktől az eddigi lépéseik is arra vall
nagyunokám másfél éve kereskedik amcsi részvényekkel amerikai felületen azt mondta, nem kell félni a váltástól, kitanít de hogy egy ilyen nyomorult magyar bank van, amelyik elveszi a jó kereskedési felületet és rákényszeríti az ügyfeleket, hogy eltűzzenek tőlük, ezt sosem fogom megérteni általában a bankok csábítják az ügyfeleket és nem taszítják ez az erste pedig elüldözi az ügyfeleket sz@r kereskedési felületet ad, sokkal magasabb pénzért szerintem nem normálisak
figyeljetek szeptembertől hogyha átkerülünk erste online számlára a real time adatok 17 eur-ba kerülnek xetra-n és usa-n míg bét-en 900 ft. alapból ingyen volt. kiugró különbség lesz!
úgy tűnik, 20000 randomos ügyfél közül csak engem aggaszt, hogy mi lesz, ha beszántják ezt a jól működő randomos kereskedési felületet randi, netboon mondjuk én a netboont használtam, minél egyszerűbb, annál jobb alapon
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?