Miért nem feladatkezelőben lövöd le a folyamatot? PL. Ctrl+Alt+Del, ott feladatkezelő. Vagy alsó tálcán jobb gomb, menüben feladatkezelő. Alkalmazások között a Randi feladatának befejezése.
Nekem akkor okozott gondot a kilépés, amikor grafikon is meg volt jelenítve valamelyik fülön. Még akkor is, ha rá se nézek arra a fülre.
Erről leszoktam (profilba is grafikonmentes állapotot mentettem), azóta gond nélkül kilép, de ha néha előveszek egy grafikont, akkor még mindig problémázik kilépéskor. Mindez 64 bites Win10 alatt.
En mobilnetrol nezem. Ott sem megy. Randi lefagyott lecsukasa is nehez igen. Sokszor kenyszeritem a gep ujra inditassal. Azert vsn meg milyen bekakat nyelegetni
na ez most nálam is az :) ma már win 10 proval 64 bitesen viszont a RANI-t sokkal jobban tolerálja a kilépés egy ikszelés , edig nem tudtam bezárni win7 ultimate 32biten
Létezik olyan,hogy technikai okokból nem teljesül egy stop loss ajánlat? Nézem a nyitott ajánlatoknál még megvan,délelőtt adtam,az árfolyam kicsit alá is ment,de meg van?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?